Kincset találtam

Nem tudom a férfiak hogy vannak ezzel a témával, megmondom őszintén ebbe így még sosem gondoltam bele az ő oldalukról, de azt tudom, hogy egy nő számára biztosan nagyon fontos és kulcskérdés nem csak a testápolás és sminkelés témaköre, hanem maga a kozmetikai világ egyaránt. Egy jó kozmetikus kincset ér, ebben biztos vagyok hogy minden nő osztja a véleményemet, mint ahogyan abban is, hogy nem sűrűn váltogatják a kozmetikai kezelők használatát.

Én sosem fogom elfelejteni mennyi próbálkozás fulladt kudarcba annak idején, mindaddig míg keresgélnem kellett és meg nem találtam azt a kozmetikust, akit mai napig is látogatok, sőt, nem csak hogy látogatok, de az oldaláról rendelek minden olyan terméket, amit egyáltalán ma a testápolás, arcápolás és sminkelés témakörén belül termék gyanánt használok. Nehezen bukkantam rá erre az angyalra, de mind a mai napig hálás vagyok azért a napért az életemnek, mert rengeteg fejtörést és terhet levett a vállamról, elsősorban az arcom ápolását illetően.

Voltam én számos nagyon neves és híres kozmetikai szalonban, fordultam meg híres kozmetikus keze alatt is, de megmondom őszintén, hogy egyikkel se tudtam maradéktalan elégedett lenni. Ami szakmailag megfelelő lett volna, oda időpontot alig tudtam egyeztetni, és azt tudjuk, hogy több hónap nem maradhat ki egy-egy kezelés között, ahol pedig időpont volt, ott vagy a használt termékekkel, vagy magával a szakemberrel volt sajnos problémám. Hosszas keresgélés után azonban, akire rátaláltam valóban egy bőrangyal. Nem csak óv és vigyáz, de ápol és segít is a bőrömnek. Nagyon örülök, hogy aznap betévedtem a kozmetikájába és szinte azonnal el is tudott vállalni. Biztos vagyok benne, hogy hosszú-hosszú éveken keresztül nem fognak elválni útjaink. Még egy messzi városból is képes lennék felutazgatni hozzá, de sosem váltanék másra, ez biztos.

Leave a Comment