A lényeg hogy jó csapatot találj

2016-ban úgy döntöttem, hogy akkori alkalmazotti státuszomat lecserélem, kilépek a vállalkozói lét világába, és saját, önálló vállalatot indítok. Mindig is szerettem fotózni, és idő közben elvégeztem egy fotós iskolát is, mely bizonyítványával már bátran vághattam bele a saját, önálló tevékenységbe. Ebben az időben már volt pár lerótt esküvő, rendezvény, karácsonyi fotózás a hátam mögött, rendelkeztem egy alap portfólióval, és hála az égnek vissza – vissza járó vendégekkel is.

Akkoriban, mikor kiváltam a korábbi munkahelyemről, mely egy multi vállalat volt, nem is gondoltam mekkora feladatba vágom a fejszémet. Innentől ugyanis már csak egy lábon állhattam, nem volt egy folytonos, biztonsági kereset a hátam mögött.

Mindemellett a vállalkozói lét nehézségeivel is meg kellett küzdenem. Nem csak a könyvelés, az önkormányzati adminisztrációs feladatok, az adók stb. nyomták a vállam, hamar rájöttem, hogy bizony szükségem van egy nagyon jól felépített, és még jobban működő weboldalra.

Határozott elképzelésem volt, milyen honlapot szeretnék. Letisztult designnal, egyszerű, de elegáns felépítéssel, minden fontos információval, a legjobb és legszeretettebb képeimmel, és természetesen a szolgáltatásaimmal, elérhetőségemmel szerettem volna egy saját oldalt kialakítani. Aztán már arra is gondoltam, mi lenne, ha kisebb élménybeszámolókat, esetleg kis videókat is meg tudnék osztani az oldalamon, hogy ne csak én élvezzem a fotózások élményét. Szerettem volna ezt másokkal is megosztani.

Belevágtam tehát megkeresni azt a vállalkozót, vagy csapatot, aki segít abban, hogy elképzeléseim fizikális formát ölthessenek. Őszintén szólva igazán könnyű dolgom volt. A google kereső a második helyen dobta ki a profihonlap.hu csapatát. Ekkor még nem tudtam, de meg is találtam azt a szolgáltatót, aki nem csak hogy gördülékenyen és gyorsan, de az igényeimnek maradéktalanul megfelelően és mérhetetlen igényességgel és jó kommunikációval alakították ki weboldalamat. Én a mai napig velük dolgozok, legyen szó linképítés, tartalomfeltöltés, logo alakítás, vagy apró átalakítások témaköréről. Bátran ajánlom őket, bármikor bárkinek.

Leave a Comment