A legjobbak a területen

A család nem is annyira régen úgy döntött, hogy a közös birtokra, ahol gyümölcsfákat és szőlőt tart a család, na és persze egy kis paradicsom, paprika is mindig beugrik a sorok közé, szükség van egy traktor használatára. Persze egy ilyen eszköz nem csak nem túl olcsó, de nagyon meg kell néznie az embernek, hogy pontosan melyiket válassza ahhoz, hogy minden igényét ki tudja elégíteni, de ne álljon magasabb kategória az udvaron sokkal több pénzért, mint amire valójában szüksége van. Ennek fényében kezdtünk mi is keresgélni, de igazság szerint nem nagyon tudtunk dűlőre jutni, épp csak annyiban, hogy az odisys lesz az a partner, akitől be fogjuk szerezni a vágyott eszközt.

Ők ugyanis hihetetlen kedves és korrekt tájékoztatást adtak a gépeket illetően, és egyszerűen lehetett rajtuk látni, hogy nem csak az általunk ott hagyott ár érdekli őket, hanem bizony a lehető legjobb típust igyekeznek megtalálni nekünk, amiért kifejezetten nagy hálát éreztem, mert ez azt jelentette, hogy nyugodtak lehettünk, nem kellett attól tartanunk, hogy be fognak minket csapni, vagy hogy nem a legtökéletesebb traktort választjuk a végén és visszük haza. Nagyon fontos ez egy ilyen nagy eszköz vásárlásánál, főleg úgy, hogy az ember nagyon sok esetben – mint mi is – egyáltalán nem ért ezekhez az eszközökhöz.

Végül amikor ellátogattunk az odisys csapatához már biztos voltam benne, hogy konkrét kiválasztott traktor típus ismeretében fogunk haza menni, és bizony félig azt is tudni véltem, hogy meg fogjuk rendelni a traktort és ennek örömére koccinthatunk már az este a vacsoránál. Nem is kellett csalódnom, mert bizony ez így is lett. Mindenkinek csak ajánlani tudom az odisys csapatát ha valaki hasonló, akár kisebb teljesítményű gépet szeretne, mert biztosan nem hagyják rosszul dönteni és hihetetlen szakértelemmel fognak segítő kezet nyújtani a választáshoz. Biztos vagyok benne, hogy nem fog csalódni aki felkeresi őket.

Leave a Comment