A leggyorsabb segítség

Én szakmámat tekintve, már majdnem tíz éve az ingatlanok értékesítésének területén dolgozok. Ismerem a szakma minden fortélyát és a kezemben van minden tudás, ami ahhoz kell, hogy sikeres tudjak benne lenni. Az elmúlt fél évben már minden reggel úgy indultam útnak, hogy nem igazán lehet olyan váratlan esemény, amivel ne tudnék nagyon gyorsan és könnyedén megbirkózni, de bizony az élet az egyik legnagyobb tanítómester, és mindig rácáfol az emberre, főleg, ha egy kicsit kezdi elbízni magát. Én mindig is nagyon alázatos embernek tartottam magam, szinte mindennel kapcsolatban, de most visszatekintve úgy érzem, hogy talán egy kicsit elkezdtem elbízni magam.  Úgy éreztem, hogy engem bizony már nem igazán lehet sarokba szorítani. Sikereket halmoztam egymás után és egyszerűen nem volt részletkérdés, amire ne gondoltam volna, akár előre is.

A múlt héten azonban, elképzelhető, hogy pont emiatt, egy hatalmas pofont kaptam az élettől, hogy bizony vissza kell térjek a normális és alázatos kerékvágásba, mert nincs olyan ember, aki mindent tökéletesen csinálna, és aki mindig mindenre, fel lenne készülve, főleg nem előre. Én ugyanis nem nagyon vagyok ragaszkodó típus a tárgyak tekintetében, de a telefonomhoz rendkívüli módon ragaszkodok. Nagyon gyorsan megszokom ugyanis a használatát, kiismerem, gyorsan tudom kezelni, és hát persze egyértelmű, hogy minden fontos információt azon tárolok. A telefonszámok, e-mailek, találkozók időpontjai és helyszínei, ingatlan adatok, minden a telefonom részét képezi, és biztonsági mentést és nem igazán használok.  Nem cserélgetem gyakran a készülékeimet. Igyekszek a legjobbat megvenni, pont amiatt, hogy aztán sokáig használni tudjam ugyanazt a telefont.

Arra azonban nem gondoltam én sem soha, hogy ez a rengeteg adat egy helyen, biztonsági mentés nélkül nem túl életbiztosítás, hiszen, ha meghibásodik a készülék, összetöröm, leejtem, nem fogok tudni dolgozni, de még csak jelezni tudok az ügyfeleimnek sem, hogy módosul a nap, vagy hogy rendben van a megbeszélt találkozó, és ez bizony iszonyat kínos helyzeteket tud szülni. Meg is történt ez velem sajnos nem sokkal ezelőtt.

Rendkívüli gyorsasággal szükségem volt egy xiaomi szervíz segítségére, mert elképesztően tanácstalan voltam. Egészen egyszerűen vakká váltam a mindennapi munkámat illetően. Hála a jó égnek, az egyik barátom segített, és ajánlott nekem egy tökéletes xiaomi szervíz csapatot, akik tényleg nagyon gyorsan és hatékonyan segítettek a problémámon. Azóta persze már van biztonsági mentésem, és az egomat is sikerült visszatennem a helyére, bár biztos vagyok benne, hogy ha bármikor problémám lesz, csak a xiaomiszervizshop.hu csapatához fordulok, mert nagyon gyorsan és maximális szakmaisággal, hatékonyan tudnak segíteni a problémáimon.

Leave a Comment