Nehéz feladat, tökéletes segítség

Ki ne ismeré azt az érzést, amikor az érettségi után bizony egyszerre szabadul rá a boldogság és a szabadság érzése, hiszen felvették a főváros egyik egyetemére, elkezdheti a saját életét, szülők és folyamatos kontroll nélkül, azonban ez felelősséggel is jár, és ennek az íze már közel sem annyira finom számára mint a szabadság lehetősége. Én is így voltam ezzel, hiszen már az első nagyobb feladattal is jócskán meggyűlt a bajom, hiszen nem csak hogy nehezen találtam magamnak valót a kiadó lakások közül budapesten, hanem egészen egyszerűen nem is találtam olyat, ami minőségben megfelelt volna és anyagilag is bele fért volna a havi keretbe. Kezdtem is kétségbe esni, hogy nem fogom tudni megoldani a budapesti lakhatás kérdését, amikor az egyik nagyon jó barátom megkérdezte, hogy nem szeretnék-e vele közösen egy olyan helyen lakni, ahol nem kiadó lakást, hanem kiadó szobát bérelnénk? Én persze azonnal kaptam az alkalmon és megkérdeztem, hogy milyen lehetőségre gondol.

Ő pedig elmondta, hogy a kiadoszobabudapest.hu oldalon rengeteg gyönyörű ingatlanban látott lehetőséget, és budapest kiadó szoba tekintetében jelenleg járhatóbb útnak tűnik számára is, mint egy saját albérlet, mert azt nem fogja tudni kifizetni havonta a főiskola mellett. Felkerestük hát a Global Best Property Zrt. csapatát, és azonnal segítséget is nyújtottak nekünk, hiszen pár napon belül már nem csak az volt biztos hogy velük fogunk szerződést kötni, hanem egyben az is, hogy melyik kiadó szoba lesz a tökéletes számunkra.

Azt kell mondjam, hogy mindenkinek csak javasolni tudom hogy keresse fel ezt a profi csapatot hogy ha kiadó szoba vagy kiadó lakás tekintetében szeretne profi és biztos megoldást, mert a magánhirdetések nem járhatók és nagyon sok csalás van az ingatlan bérlés piacán, így azt gondolom, hogy mindennél többet jelent egy mindenre kiterjedő, minőségi szolgáltatás, ami eredményes és felbecsülhetetlen segítséget jelent az albérlet keresés feladatában. Én biztos hogy ha újra kezdeném is csak őket választanám. Nincs jobb náluk most a budapesti kiadó szoba piacon.

Leave a Comment