A c vitamin erejével

Az évek felettem is eljárnak, és persze mindenki nagyon kedvesen megjegyzi, hogy szinte nem is öregszem, és semmit sem változtam az évek alatt, én azért látom, hogy az arcom, az arcbőröm bizony megsínyli az idők távlatát. Persze az sem volt nagy segítségére, hogy valójában én sosem szerettem a krémeket. Nem használtam se nappali arckrémet, se éjszakai krémet, se ránctalanítót, mert egyszerűen gyűlölöm ahogy az arcomon marad a krém nyoma. Nagyon sokan nagyon sokféle krémet ajánlottak nekem, és persze mindig az volt a mondás, hogy nem hagy nyomot a bőrön, de valahogyan egyikkel se tudtam sajnos megbarátkozni. Most azonban már tényleg szükségem van rá. Nem odázhatom tovább a használatot.

Keresgélni kezdtem szinte már kétségbeesetten, és az egyik nagyon jó barátnőm javaslatára felléptem a szivarvanynaturvilag.hu oldalra, ahol rengeteg natúrkozmetikum található, és a medinatural termékcsalád termékei között kezdtem keresgélni. Rá is találtam egy c vitaminos anti aging hidratáló krémre, ami annyira megfogott, hogy meg is rendeltem. Nem volt rossz döntés, hiszen azóta is iszonyatosan szeretem. A c vitamin erejével kellőképp hidratál és biztos vagyok benne, hogy a ráncok ellen is véd, mert amióta használom már sokkal jobb a bőröm állaga, mindemellett pedig egyáltalán nem kellemetlen a használta. Az életem első olyan kréme ez, amire azt tudom mondani, hogy szeretem.

Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy egyrészt azért lépjen fel erre az oldalra, mert nagyon sok jó terméket fog találni a natúrkozmetikumok világából, másrészt pedig iszonyatosan egyszerű és gyors a rendelés, az árak pedig zseniálisak. Ezek a termékek mind természetes módon segítik az embert, a bőrét, hogy ne kelljen később drasztikus megoldások felé nyúlni. A nagy hatást elérő szintetikus krémek ugyanis az esetek legnagyobb részében nem hogy nem egészségesek, hanem egyenesen egészségtelennek mondhatók sajnos. Mindenki próbálja ki a medinatural termékeit. Biztos vagyok benne, hogy nem fognak csalódni.

Leave a Comment