Minket a nagy mennyiségek kihívása vonz!

Kik is vagyunk mi? Miben vagyunk igazán jók és miben számíthatnak ránk ügyfeleink? A válasz egyszerű, a nagy darabszámos, egyedi mintával ellátott gépi hímzés és szitanyomás a fő profilunk, ebben tudunk ügyfeleink segítségére lenni. Vannak, akiket az hoz lázba, hogy egy teljesen egyedi, bonyolult, sokszor kivitelezhetetlennek tűnő kérést anyagra tudjon vinni. Engem viszont az, hogy egy mintát hogyan tudok hatékonyan, minőségben verhetetlenül és profi módon, rövid idő alatt akár 1000 vagy 1500 termékre is elkészíteni.

Ennek tudatában folyamatosan fejlesztjük az eszközállományunk, csapatunk és tudásunk egyaránt. Dolgozunk pólóra, törölközőkre, de készítettünk már sapkákat, mellényeket is. Leggyakoribb megrendeléseink olyan céges kérések, amelyek az összes dolgozónak, egyedi, logóval ellátott munkaruha igényt elégítenek ki. Nem kérdés ugyanis, hogy munkánk által, a készített termékek segítségéve, a munkavállalók méltóképp képviselni tudják a munkaadó brandjét, professzionális, egységes megjelenést biztosítva ezáltal. Ez pedig nem kérdés, hogy egy nagyon kellemes érzést kelt az összes olyan partnerrel, akivel együtt dolgoznak. Egységes képet, összetartást, csapatszellemet és vállalati rendezettséget tükröz, mely minden partner számára a megbízhatóságot és szilárd működést képviseli. A kellemes benyomás mellett a másik nagy előnye még az egyedi munkaruha biztosításának az, hogy úton, útfélen egyfajta marketinget képviselnek a munkavállalók maguk a cég számára. A vállalatok leginkább ebben való segítségért keresnek meg minket.

Dolgoztunk már azonban sportrendezvényeknek is, ahol a megjelenés feltétele egy póló viselése volt például, vagy maga a befutó, célba érkező ajándék volt egy egyedi szitázott vagy hímzett termék. Például törölköző vagy sapka. Természetesen ezek a darabszámok és a szállítási határidő néha kihívások elé állít minket, eltökélt szándékok azonban még a legnagyobb kihívást is teljesíteni, így büszkén mondhatom, hogy még sosem fordult elő, hogy egy megrendelést ne tudtunk volna teljesíteni a nagy darabszám vagy határidő miatt. Néha még a lehetetlennel is megbirkózunk. Keressen minket bátran, a himezd.hu csapata áll rendelkezésére!

Leave a Comment